Home / Uncategorized / 3 redenen om naar de natuur te verhuizen

3 redenen om naar de natuur te verhuizen

Voor veel mensen die drie hoog wonen is het een reden om naar wat anders te zoeken. Een mooi tuintje, rust en zaligheid in de natuur bijvoorbeeld. Het is iets wat een verre droom lijkt voor velen. Het ligt vaak meer binnen handbereik dan iemand denkt. Laten we de drie grootste redenen bespreken om naar de natuur te verhuizen in dit artikel. 

Rust 

Een van de belangrijkste redenen om naar de natuur te gaan is om meer rust te hebben. Minder drukke wegen, meer parken en mooie natuurgebieden. Files zorgen voor geluidsoverlast. In de natuur heb je geen drukke wegen. Het is heerlijk om er rond te gaan fietsen en ook om lange wandelingen te maken. Het is geweldig om te genieten van de mogelijkheden van een mooie tijd in de natuur om daarna weer naar huis te gaan. Een huis met een mooie grote tuin waar je heerlijk in de zon kunt zitten in de zomer en op de veranda met een straalkachel in de winter. Wat wil je nog meer? 

Kleine gemeenschappen

Wanneer je in de natuur gaat wonen kom je vaak terecht in een kleine gemeenschap. Een kleine gemeenschap is stabieler en knusser. Iedereen kent iedereen en het zorgt voor een groot gevoel van veiligheid en geborgenheid. 

De mooie natuur

We noemden het al! Het is echter een punt om nog een keer speciaal onder de aandacht te brengen. Mensen verhuizen naar de natuur voor de natuur. Logisch! In de ochtend reeën zien in de wei of de eitjes pakken uit het kippenhok. Lekker een moestuintje en zelfvoorzienend zijn. Het kan als je in de natuur woont. 

Verhuizen 

Wanneer je van driehoog naar de natuur verhuizen wilt dan is het goed om te denken aan een  verhuislift huren. Het maakt het leven een stuk gemakkelijker.