Home / Uncategorized / Accoya hout bij de specialist in tuinhout

Accoya hout bij de specialist in tuinhout

Bent u op zoek naar een houtsoort die een exclusieve uitstraling heeft en qua duurzaamheid minstens zo speciaal is? Wilt u een houtsoort met een gegarandeerde levensduur van bovengronds 50 jaar en 25 jaar? Dan zit u met Accoya hout helemaal bij de juiste houtsoort. Accoya is duurzaam, makkelijk in gebruik en ecologisch verantwoord. De houtsoort is eenvoudig verwerkbaar voor tal van toepassingen. In de grond-, weg- en waterbouwsector, gevelbekleding markt en kozijnenindustrie wordt Accoya al volop gebruikt. Het is echter ook uitstekend geschikt voor toepassingen in de tuin. Vlonder, oeverbeschoeiingen, schuttingen, meubels… Wat maakt u met Accoya?

De specialist in tuinhout

Tuinhoutdiscount.nl is naast dat het een van de grotere spelers is in het tuinhout ook een echte specialist. Met een showroom van ruim 1100m2, een magazijn van ruim 4500m2 en geschoold personeel is het een echt unicum in de branche. Hier komt nog eens bij dat het een familiebedrijf is met meer dan 40 jaar ervaring! Een echte specialist op het gebied van tuinhout en tuinartikelen dus. Overigens is Tuinhoutdiscount.nl sinds enkele jaren ook één van de grootste partijen voor uw blokhutten en overkappingen.

Kenmerken en voordelen van Accoya

Het ecologische en duurzame Accoya hout is vervaardigd uit duurzaam geproduceerd en snelgroeiend hout. Het is op een slimme manier bestand gemaakt tegen schimmels. Accoya is door en door gemodificeerd, heeft een constante hoge kwaliteit, kent nagenoeg geen zwel- en krimpgedrag en heeft een superieure weerstand tegen houtaantastende schimmels. Daarom heeft Accoya in grond-/watercontact een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar en bovengrond minimaal 50 jaar! Accoya is hét alternatief voor tropisch hardhout en kunststof. Nog een aantal voordelen zijn;

  • Verwachte levensduur van minimaal 60 jaar
  • Erg lange en vooral unieke garanties
  • Geschikt voor binnen en buiten toepassingen
  • Milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord

Accoya bij Tuinhoutdiscount.nl

Accoya is enkel en alleen beschikbaar bij de daarvoor speciaal en zorgvuldig geselecteerde dealers. Tuinhoutdiscount.nl was dan ook erg blij toen zij werden gevraagd om dealer te worden. Het personeel is geschoold in Accoya hout en kan u perfect voorzien van een advies op maat. Wilt u Accoya hout kopen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres!