Home / Uncategorized / Een houten schuur, de perfecte aanvulling voor jouw tuin!

Een houten schuur, de perfecte aanvulling voor jouw tuin!

Een opslag plaatst in de tuin is wel zo fijn. Hier kan je alle tuinmeubelen, de grasmaaier, fietsen en meer in opbergen zonder dat je er last van hebt. Het is een makkelijke plek om alle spullen uit het zicht te houden waardoor je tuin er netjes en strak uit blijft zien. Toch wil je wel een opslag plaatst die perfect bij je tuin past. Er zijn vele varianten tuinhuisjes, blokhutten en schuren. Maar wat is nou de perfecte opslag plek? Hieronder waarom een houten schuur en perfect aanvulling is voor elke tuin!

De uitstraling van een houten schuur

Een tuin is veelal het kunstproject voor elke eigenaar. De een houdt het meer bij tegels en een moderne indeling terwijl voor de ander een tuin niet groen genoeg kan met gras, planten en bomen. Het maakt niet uit voor welke optie je kiest, een houten schuur past overal bij. Het geeft je tuin een landelijke uitstraling zowel bij een moderne indeling als bij een klassieke indeling. Houten schuren zijn dan ook in verschillende kleuren, maten en houtsoorten verkrijgbaar.

Verschillende grootte

Zoals in de vorige alinea te lezen is, zijn houten schuren in verschillende maten verkrijgbaar. De schuur kan daardoor precies in jouw tuin passen. Tevens kan je de schuur op maat laten maken zodat deze ook geschikt is wanneer je maar over een beperkte ruimte beschikt. Maar ook voor de grote projecten is een houten schuur uiterst geschikt. Zo kan deze dienen als garage om je auto in te stallen of als opslag plaatst voor allerlei spullen.

Houten schuur is robuust

Een houten schuur wordt voornamelijk gemaakt van duurzaam hout. Hierbij kan gedacht worden aan eikenhout of douglas (lariks). Het geeft de schuur een robuuste uitstraling. Deze type schuren hebben een lange levensduur.

Conclusie

Een houten schuur is uiterst geschikt voor elk type tuin. De schuur is aanpasbaar aan je smaak, grootte van je tuin en waarvoor het moet dienen. Het geeft je tuin een landelijke uitstraling en gaat jaren mee!