Home / Loungebank steigerhout / Loungebank steigerhout

Loungebank steigerhout

Loungebank steigerhout

Steigerhout is vanwege de dikte en sterkte een veelgebruikt product voor stellingen. Niet iedereen denkt in eerste instantie aan hout, laat staan aan steigerhout. Toch is hout en juist steigerhout een prima optie! De bank in de woonkamer is niet alleen het visitekaartje maar ook een belangrijk rustpunt. Na een (lange) werkdag om er neer te ploffen, ontmoeting met gezinsleden of gasten, om televisie te kijken, een mooie film of het voetbal en noem maar op. Voor de kinderen is de bank vaak een bedje bij ziekte en daarom ook een vertrouwde plek.

Steigerhout is daarom uitermate geschikt juist als basis voor de bank(en) in de woonkamer, ofwel de loungebank. Steigerhout is hout zoals het oorspronkelijk van nature is. De natuur in huis geeft in alle opzichten rust en een gevoel van comfort. Steigerhout is sterk genoeg voor een goede bank. Of de kinderen erop stoeien, uw dikke zwager plaatsneemt of u er zelf lekker op wilt liggen, het is volkomen veilig!

Met de loungebank van steigerhout kunt u zorgeloos genieten van een praktische en mooie bank.

Want steigerhout kan absoluut mooi zijn en u kunt zelf kiezen als het gaat om de kussens. Zelf maken, kopen, laten maken in de juiste kleur, de juiste dikte en het juiste formaat. Het voordeel van deze bank en kussens is dat de kussens eenvoudig te vervangen zijn. Dus, wilt u na een paar jaar iets anders of heeft u een ander interieur, dan is het eenvoudig om de hoezen van de kussens of de kussens zelf te vervangen.

Loungebank steigerhout

Steigerhout bewijst zijn kracht al op de stellingen, het kan uitermate veel gewicht aan en is tegelijkertijd flexibel. Het is nauwelijks gevoelig voor schade of beschadigingen. U heeft trouwens genoeg keus als het gaat om het soort hout. Laten we eerst eens ingaan op de vraag als het gaat om wat voor hout steigerhout is. Juist door het originele karakter is steigerhout een aanwinst, het geeft een natuurlijk gevoel en zorgt daarom voor geborgenheid. Steigerhout kan nieuw zijn, het kan tweedehands zijn waardoor het door de elementen juist het ruwe uiterlijk heeft of het kan bewerkt zijn. Bewerkt is trouwens aan te bevelen, met de juiste olie of beits. De vochtigheid van het hout is niet meer dan 20%. Het nieuwe hout moet wel eerst gedroogd worden. Met de olie of beits, die special bestemd is voor steigerhout, blijft het vocht ook op het juiste peil. Bovendien kunt u met behulp van de beits of olie de bank een kleur geven, indien dit wenselijk is.

De loungbank is een aanwinst voor het huishouden, maar ook voor de horeca. Waar mensen gezellig bij elkaar kunnen zitten met koffie of een borrel, de steigerhouten loungebank kan de sfeer alleen maar verbeteren!

De steigerhouten bank kan gekocht worden, kant en klaar en let wel op de montage. Indien u deze zelf wilt maken, kunnen wij al het hout op de juiste maat leveren.

Een hoekbank, twee losse banken, hoog of laag, alles is mogelijk. Zelfs een slaapbank behoort tot de mogelijkheden.

Waar wacht u nog op? Ga voor de steigerhouten loungebank.