Home / Uncategorized / Ben jij opzoek naar sfeer in huis? Hier een paar tips!

Ben jij opzoek naar sfeer in huis? Hier een paar tips!

Je wilt natuurlijk na een lange dag werken of school thuiskomen in een fijn en gezellig huis. De kale muren mogen dan ook wel kleurtje of iets anders leuks krijgen. Wil jij weten hoe je je huis gezellig maakt? Dat lees je in dit artikel.

Verven of behangen

Dit is misschien wel de meest voorhand liggende optie als je het hebt je kale muur decoreren. Bij het verven van je muur hoef je natuurlijk niet gelijk een hele felle kleur erop te smeren, je kan ook kiezen voor een pastelkleur, taupe of een lichtgrijze kleur. Dit geldt ook voor behang. Met behang kan je nog voor een patroon kiezen. Je moet er wel op letten dat het bij je interieur past. Je wilt niet dat de kleuren of patronen met elkaar botsen.

Muurstickers

Een andere leuke optie om meer sfeer te creëren in je huis, is het plaatsen van een leuke sticker op de muur. Dit neemt geen ruimte in beslag en het is een relatief goedkope optie. Met muurstickers kan je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan stickers met teksten, plaatjes of misschien wel het logo van jouw favoriete voetbalclub. Ook kan je ervoor kiezen om zelf een sticker te ontwerpen. Je kan hierbij helemaal zelf bepalen wat je wilt en hoe groot het moet worden.

Industriële look

Een industriële look kan heel leuk staan in een woning. Dit je kan bijvoorbeeld creëren door middel van houten meubels of accessoires. Ook kan je zelf fotolijstjes maken van hout en die dan ophangen. Bij een industriële look is de kleur grijs erg aanwezig. Dit kan je op verschillende manieren laten terugkomen, zoals door deuren, lampen of krukjes. Door de grijze kleuren te combineren met het hout, krijg je een huiselijk maar toch industrieel sfeertje.