Home / Uncategorized / Premium PLA Wit

Premium PLA Wit

Wil je iets meer bescherming van jouw 3D geprinte object? Dan is het een idee om eens te gaan kijken naar Premium PLA Wit. Dit is een iets betere versie van de normale PLA. Dit houdt in dat het filament meer gemodificeerd is. Er zijn speciale dingen aan de stof toegevoegd om ervoor te zorgen dat wat het uiteindelijk moet worden erg sterk is en niet snel gaat scheuren. Hierdoor weet je zeker dat je objecten aan het printen bent die erg goed in gebruik zijn. Zo kan je denken aan speelgoed dat door kinderen bijna altijd stuk wordt gemaakt, of spullen voor buitenshuis dat er goed tegen alle weersomstandigheden kan. Door de witte kleur is de inkt voor bijna alles goed te gebruiken. Handiger kan het dus niet.

De kenmerken van Premium PLA Wit

Premium PLA Wit staat bekend om een aantal dingen. Het is gemaakt van maisolie. Dit houdt in dat het een duurzame soort inkt is. Het is immers biologisch afbreekbaar. Je kunt dus een object printen en vervolgens na een aantal jaren met bepaalde processen zorgen dat het object weer verwijderd wordt en in andere vorm gegoten wordt. Hierdoor is het object wat je print niet alleen heel mooi en sterk, maar ook nog eens duurzaam. Hierdoor weet je zeker dat je je geld goed besteed aan het kopen van Premium PLA Wit.

De diameters

Het product komt voor in een aantal verschillende soorten. Zo kan je zelf de diameter van het product kiezen. Je hebt de keuze uit 1.75mm en 2.85mm. Welke je moet kiezen, hangt af van jouw 3D printer. Sommige printers werken uitsluitend met 1.75mm, sommige met 2.85mm. Je kunt ook nog een andere kleur kiezen of omwille van de prijs liever de Basic versie kopen. In elk geval is PLA filament een keuze waar je geen spijt van gaat krijgen.