Home / Steigerhout bouwtekeningen / Steigerhout bouwtekeningen

Steigerhout bouwtekeningen

Steigerhout bouwtekeningen

U herkent het ongetwijfeld, de stellingen langs een gebouw dat nieuw wordt opgebouwd, gerenoveerd of er een gedeelte wordt bijgebouwd, met de houten planken van steigerhout. Dit houdt is sterk genoeg om iedereen te houden en bovendien beweegt het mee met het lopen. Een betere houtsoort bestaat er feitelijk niet. Daarom wordt het vandaag de dag op grote schaal gebruikt voor van alles en nog wat.

Als betimmering van bijvoorbeeld de keuken, meubels voor binnenshuis, maar ook buitenshuis valt er van alles mee te maken. Tuinmeubels, van hoekbanken tot comfortabele stoelen (met kussens), tafels of buitenkeukens, het kan allemaal.

Denkt u dat uw woon- of slaapkamer, tuin of welke ruimte ook minder klasse zal uitstralen indien u kiest voor steigerhout? Dit is geenszins het geval. Juist door de vorm, de kleur en de behandeling met beits, olie die bestemd zijn voor steigerhout, krijgt elke ruimte meer allure!

Al het steigerhout wordt geborsteld en geschuurd, zodat er geen gevaar is op verwondingen.

Het mooiste van steigerhout is dat u er zelf mee aan de slag kunt. Alle meubels op maat en naar wens, die in alle opzichten perfect in het plaatje passen. Kleuren is eveneens mogelijk. Ontdek daarom de kwaliteiten van het steigerhout.

bouwtekeningen

Ontdek welk steigerhout u wilt. Kakelvers onbehandeld steigerhout moet een lange periode, zo rond de twee maanden, drogen. Indien het verwerkt wordt met het vocht heeft het geen lange levensduur. Gebruikt steigerhout laat de kern van het hout en dus van de natuur zien en heeft een krachtige uitstraling.

Er is ook nieuw en behandeld steigerhout verkrijgbaar. Dit is gladder en lichter, maar heeft een periode nodig om te drogen. Tenslott is er behandeld steigerhout, volledig klaar voor gebruik.

Bedenk wat u wilt maken van steigerhout en wij denken graag met u mee. Met uw wens, uw situatie en behoefte. Het steigerhout is bijzonder veelzijdig en flexibel. De planken en latten helemaal precies op maat geleverd worden en u kunt zelf aan de slag en van het unieke steigerhout ook iets maken.

Ontdek de veelzijdigheid van steigerhout.

Neem contact op en samen ontdekken we wat voor u en de ruimte in alle opzichten passend is en nodig, door de bouwtekeningen te maken! Zo ontdekt u wat er allemaal mogelijk is, wat er precies aan materialen nodig is en kunt u er rustig over nadenken en overleggen met anderen.

De bouwtekeningen zijn geheel gratis en tevens vrijblijvend. U kunt het in alle rust overwegen en uiteraard zijn veranderingen ook mogelijk! Mocht u tot aanschaf over willen gaan, dan zorgen wij voor het complete pakket met het door u gewenste hout. U kunt ook op ons rekenen als het gaat om informatie over de kwaliteit, de behandelwijze en andere praktische zaken.

Als het hout nog moet drogen, kan het in onze oven of gewoon in een droge ruimte. Het pakket is daarna helemaal gereed om ermee te maken wat u van plan bent.

Bouwtekeningen zijn behulpzaam! Schrijf u daarom in voor onze nieuwsbrief en lees gratis onze tips!