Home / Steigerhout / Steigerhout goedkoop.

Steigerhout goedkoop.

Steigerhout goedkoop.

Goedkoop is duurkoop hoor ik u nu denken, maar dit geldt niet voor steigerhout. Sterker nog, u kunt er nog meer waarde uithalen en de prijs zegt bij lange na niet alles over de kwaliteit. Voor de beste kwaliteit/prijs verhouding bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn diverse voordelen van steigerhout. Door het uiterlijk en de draagkracht is het hout werkelijk overal voor te gebruiken, zoals betimmering voor binnen of buiten, en meubels, tevens voor binnen of buiten!

Steigerhout dat feitelijk tweedehands is, omdat het op bouwstellingen heeft gefungeerd als loopplank voor de bouwers, geeft de ware aard van het hout van naaldbomen weer. Door de elementen van de natuur straalt het robuuste uiterlijk als het ware kracht uit. Nieuw steigerhout is echter weer anders, gladder, lichter en meer fijntjes. Maar hoe dan ook, met steigerhout haalt u materiaal in huis dat niet gevoelig is voor slijtage, zeker niet na behandeling en sfeer en warmte uitstraalt.

Steigerhout goedkoop.

Daarom is er zowel gebruikt, als nieuw, als behandeld steigerhout te koop.

Ouder wil echter niet zeggen dat het tevens goedkoper is. Nieuw en onbehandeld is wellicht het voordeligst. Het nadeel hieraan is dat er nog veel vocht in kan zitten en bovendien nog behandeld kan worden.

Overweeg daarom welke houtsoort uw voorkeur heeft voor hetgeen dat u wilt (laten) maken en tevens welke hoeveelheid u nodig heeft. Een grote hoeveelheid die achteraf nutteloos blijkt is uiteraard geen handige keus. Wij staan u graag bij als het gaat om de beste en tegelijkertijd voordeligste keuze. Er zijn nog meer variaties die hier op aansluiten, zoals droog, geïmpregneerd, of blank. Het laatste is van toepassing op nieuw onbehandeld steigerhout.

Het gaat er ook om wat u er van maakt. Een autentieke hoekbank, mooie tuinmeubels en zeker met de behandeling van het steigerhout met beits of echte olie voor steigerhout, neemt aanzienlijk in waarde toe, het hout wordt dan vanzelf meer waard!

Voor ongeveer €4,- heeft u al een nieuwe plank van steigerhout, 3 meter lang, 5cm breed en 3cm dik. Als het dezelfde plank betreft van 10cm breed, dan is de prijs om en nabij €6,-. Er zijn ook planken van 1 meter, eveneens 3 cm dik en bijna 2cm breed, voor €3,-. Maar laat niet alleen de prijs uw keuze bepalen, hoewel het van groot belang is om er rekening mee te houden.

Wilt u het helemaal kant en klaar, dan kunt u ook voor steigerhout kiezen dat behandeld is met whitewash. Ook dit is absoluut betaalbaar.

Daarom, kijk en vergelijk, dat is het allerbeste.

De prijs zegt niet alleen iets, ook de maat moet meegerekend worden en de eventuele behandeling.

Het is aan te bevelen om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Geheel gratis en tevens vrijblijvend kunt u inspiratie opdoen uit praktische tips! Steigerhout moet betaalbaar zijn voor iedereen.