Home / Steigerhout / Steigerhout hoekbank

Steigerhout hoekbank

Steigerhout hoekbank

Wellicht heeft u er stiekem weleens van gedroomd, voor uw (woon)keuken, huiskamer, vakantiebungalow of uw horecagelegenheid, een echte houten hoekbank. En als er een houtsoort geschikt is daarvoor, dan is het wel steigerhout! Leuk voor de kinderen, of met het gezin, vrienden of familie op een ontspannen en comfortabele manier opgesteld zitten, zonder formaliteit. Wie ooit in Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland geweest is, weet waar het over gaat. Met een bierpint ontspannen in de vakantie, de zomer of winter.

Steigerhout is prima geschikt voor meubilair binnenshuis. De vochtigheidsgraad ligt tussen de 10-20%. Het is wel belangrijk dat de bank niet op een (bijzonder) vochtige plek wordt geplaatst. Of u nu voor bewerkt, gebruikt of nieuw steigerhout kiest, de stevigheid is gegarandeerd!

Daarom is steigerhout een uitstekende optie om een hoekbank van te maken.

Steigerhout is sterk genoeg, niet kwetsbaar en dankzij de echtheid van het hout is het altijd overal mee te combineren en is het altijd een goede aanvulling, niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook vanwege het comfort. Met steigerhout haalt u niet alleen de natuur, maar ook sfeer in huis. Wilt u comfortabel zitten? Dan zijn er kussens in vele soorten en maten verkrijgbaar. Indien u voor de originele houten kleur gaat, dan is echt alles mogelijk, de kussenhoezen kunnen bedrukt en kleurig zijn. Dit geldt ook als u kiest voor whitewash en grey. Vooral wit maakt de desbetreffende ruimte op slag groter en frisser. Het natuurlijke karakter van het hout gaat absoluut niet verloren, integendeel. Zowel gebruikt, bewerkt of nieuw steigerhout kan van toepassing zijn als het gaat om de hoekbank.

Steigerhout hoekbank

Indien u er zelf een wilt maken, helemaal op maat en in alle opzichten passend, leveren wij het zoals u wilt. Al dan niet bewerkt en bovendien in de benodigde planken en materialen zodat u direct aan de slag kunt. Wij denken graag met u mee, met uw wensen en behoeften. Wel of geen rugleuning? Dat ligt inderdaad aan de ruimte. Een hoekbank of twee losse stukken die aan elkaar geschoven worden? Alles is mogelijk. De hoekbank kan ook als opslagruimte dienen als de zitgedeeltes opklapbaar zijn. En u kunt bovendien nog voor een passende steigerhouten tafel gaan!

Steigerhout is veelzijdig, hoekbanken ook.

Voor elke ruimte en/of interieur kan er een passend gemaakt worden, met een wat ruwer of juist wat fijner uiterlijk. De kleur kunt u eveneens kiezen. De hoekbank kan eenvoudig zijn, maar ook met allure. Voor de horeca, zeker als het gaat om een bar, een pension of andere plekken waar het juist gezellig mag zijn.

Met de juiste bewerking is de hoekbank van steigerhout ook geschikt voor buiten, op het balkon, terras of in de tuin. Zo kunt u comfortabel en gezellig genieten van de buitenlucht!

Steigerhout is bewerkbaar, veelzijdig en betaalbaar. Daarom is het aan te bevelen om uw droom werkelijkheid te maken als het gaat om de steigerhouten hoekbank.