Home / Steigerhout / Steigerhout Praxis

Steigerhout Praxis

Steigerhout Praxis

Voor het juiste steigerhout, wat u er ook mee wilt doen, moet u bij Praxis zijn. Behalve de vertrouwde service, prijs, garantie en de kwaliteit die u van ons gewend bent, vindt u ook nog eens steigerhout dat klaar is voor gebruik!

Steigerhout, gemaakt van hout van naaldbomen,  is enorm veelzijdig hout. Voor kleine dingen, grote dingen of betimmering, het komt altijd overal van pas. Indien u houdt van een natuurlijke, landelijke uitstraling houdt is het geschikt, maar het past net zo goed in een moderne strakke inrichting of in een klassiek interieur.

Bij Praxis is het hout reeds voorbehandeld, met olie of beits, tevens in grijs of wit.

Het natuurlijke robuuste karakter en de bestendigheid tegen weer en wind maakt dat het hout zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Er is echter ook onbehandeld hout verkrijgbaar, dat licht en glad is.

Het hout geeft altijd een warme en huiselijke sfeer. Het kan zelf een beetje avontuurlijk overkomen door het echte levende hout. U haalt letterlijk en figuurlijk de natuur in huis met steigerhout.

Het is zelfs aan te bevelen om dit te gebruiken in de horeca, binnen en/of buiten. Zo krijgt alles echt een heel eigen en unieke sfeer in plaats van standaardmeubilair. Iedereen voelt zich thuis, of het nu op een privé woning of een publieke ruimte gaat.

Steigerhout Praxis

Steigerhout is heel gemakkelijk om mee te werken, u kunt er van alles van maken. Namelijk op maat gemaakte meubels (ook voor de kinderen), binnen en buiten, voor betimmering en afzetting, voor bijvoorbeeld de binnen- of buitenkeuken, deuren en kasten, ook binnen of buiten, of in de schuur of er tegenaan en noem maar op. Ook bedden, zodat de slaapkamer een geheel andere uitstraling krijgt. Meubilair voor de kinderkamer, ook op maat, is mogelijk. Het is een groot voordeel dat als het hout beschadigd wordt (hoewel het wel stevig is), het niet zo opvalt.

Het hout is sterk genoeg om veel gewicht te dragen, dus maak er gewoon boekenplanken, tafels, bedden, bureaus en kasten van.

Met onze bewerkte planken heeft u gegarandeerd nauwelijks onderhoud van dit materiaal.

Helaas is het wel mogelijk dat een plank kromtrekt. Maar zelfs dan is het nog voor bepaalde zaken te gebruiken.

Nogmaals, steigerhout is flexibel. Van lange planken tot zelfs vijf meter tot kleine en dunne latjes. Weet u precies wat u wilt en wat u nodig heeft? Wij zagen alles op maat. Indien u het nog niet weet, laat u inspireren door vele voorbeelden. Kijk op onze website en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ongetwijfeld zit er ook iets voor u bij. Wij hebben uiteraard ook het nodige materiaal om te bewerken.

Ons personeel staat u graag bij met de juiste adviezen en informatie. Wilt u nog meer informatie in het algemeen? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief en onze tips helpen u verder op weg als het gaat om het gebruik van het steigerhout.