Home / Steigerhout / Steigerhout tuinset

Steigerhout tuinset

Steigerhout tuinset.

Geen enkel hout is meer geschikt voor de tuinmeubels dan steigerhout. Er zijn zoveel voordelen aan dit hout en bovendien is het een natuurlijke stof, die daarom naadloos aansluit op het groen. Ook voor het terras en balkon is het een prima middel om prachtige en comfortabele meubels te plaatsen en zo optimaal te kunnen genieten van het mooie weer!

Geen plastic klapstoeltjes of kwetsbaar kunststof. Om te beginnen is een belangrijk pluspunt van het steigerhout dat het zo sterk is. Geen gedoe meer met brekend kunstoffen tafels en stoelen. Betrouwbare sterke meubels kunnen heel wat overlast voorkomen. Lekker met vrienden barbecuen op een mooie zomerse avond, een tuinfeest of wat dan dan ook, de steigerhouten meubels zijn ertegen bestand!

Het steigerhout bewijst al kracht door hetgeen waarvoor het bestemd is.

Iedereen kan er over lopen. Steigerhout straalt de natuur uit, doordat het gehard is door de elementen, het oorspronkelijke karakter van het hout is juist een aanvulling in de tuin.

Indien u de juiste (wellicht waterafstotende) kussens ervoor gebruikt, voor de tafel een plastic zeil of iets anders, is het behalve mooi en sterk ook nog comfortabel. De kussens kunt u uiteraard altijd binnen halen waardoor ze schoon blijven en klaar zijn voor gebruik.

U kunt zelf kiezen hoe de meubels gemaakt worden, hoeveel en hoe groot. Daarom kan het altijd voor elk terras. Een mooie grote tafel om met het hele gezin buiten te eten? Of juist een kleine die ook nog inklapbaar is voor op het balkon? Het kan allemaal. Een tuinbank met een opbergruimte behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een ligbed, hoge stoelen, lage banken, wees creatief als het gaat om de juiste en comfortabelste tuinmeubels.

Steigerhout tuinset

Wilt u nog meer doen buiten? Er zijn ook buitenkeukens van steigerhout verkrijgbaar.

Uiteraard is steigerhout ook prima geschikt voor recreatiewoningen of accommodaties en niet te vergeten voor de horeca! Zo kunnen uw gasten op mooie avonden heerlijk comfortabel genieten van eten en drinken in het gezelschap.

Gebruikt steigerhout is geschikt, omdat het de mooie verkleuring heeft en de natuurlijke uitstraling. U kunt ervoor kiezen om het te behandelen met olie of beits, waarbij ook een kleur mogelijk is, zoals wit of groen. Nieuw en bewerkt hout kan ook, het is uiteraard licht maar zal donkerder kleuren.

Juist vanwege het karakter en uiterlijk past steigerhout altijd en overal. Het is enerzijds neutraal, anderzijds geeft het weer iets extra’s. Indien u toch kleur wilt kunt u dit ook voor kleurige en fleurige kussens.

Waar wel om gedacht moet worden is dat steigerhout vocht opneemt. Zorg er daarom voor dat de meubelen niet op een vochtige plek geplaatst worden. Het voordeel van steigerhout is dat het vocht snel kan drogen.

Wij denken graag met u en uw persoonlijke situatie en wensen mee! Samen komen we tot een perfecte invulling. Steigerhout maakt de perfecte tuincombinatie voor iedereen mogelijk en betaalbaar!