Home / Uncategorized / Tips voor het kopen van tuinmeubelen gemaakt van steigerhout planken

Tips voor het kopen van tuinmeubelen gemaakt van steigerhout planken

Je kent het wel, het hele jaar ben je opzoek naar nieuwe tuinmeubelen en dan is de zomer alweer voorbij. Toch is dit het ideale moment om tuinmeubelen te kopen. Je hebt alle tijd om goed uit te zoeken wat je wilt voor de volgende zomer. Kan je toch niet zolang wachten, dan kan je tuinmeubelen zelf maken met steigerhout planken. Hierdoor kan jij nog heerlijk genieten van de nazomer. Hieronder tips om leuke tuinmeubelen van steigerhout te scoren of te maken!

Waarom tuinmeubelen van steigerhout planken? 

Investeren in tuinmeubelen is zeker de moeite waard. Een set tuinmeubelen gaan vele seizoenen mee waardoor je er jaren plezier van hebt. Helemaal wanneer deze zijn gemaakt van steigerhout. Steigerhout is gemaakt van duurzaam materiaal en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is belangrijk na te gaan in wat voor ruimte je de meubelen wilt gaan plaatsen. Heb je een grote tuin dan kan je ook een grote lounge set aanschaffen. De meubelen moeten wel comfort bieden, een mooi design hebben en gebruiksvriendelijk zijn. Het voordeel van het zelf maken van tuinmeubelen is dat je dit zelf naar eigen wens kan indelen.

Tips voor tuinmeubelen van steigerhout planken

  • Het is erg belangrijk dat je zorgt dat je de juiste afmeting kiest voor de beschikbare ruimte. Niks is vervelender dat steigerhout planken te kopen die te groot zijn. Als de planken eenmaal zijn omgetoverd tot een lounge set kan je deze niet meer omruilen.
  • Maak in plaats van een lounge set alleen stoelen. Dit neemt minder ruimte in beslag en zit even comfortabel.
  • Koop verschillende plank lengtes. Zo kan je bijvoorbeeld een bijzettafeltje maken of verschillende setjes maken. Het voordeel hiervan is dat je altijd de ideale tuinmeubelen tot je beschikking hebt.

Kies bij tuinmeubelen altijd voor steigerhout planken. Deze zijn duurzaam en weerbestendig. Hierdoor hoef je niet telkens alles naar binnen te halen wanneer het regent.