Home / Uncategorized / Tips voor een upgrade van je tuin

Tips voor een upgrade van je tuin

Ben je toe aan nieuwe dingen en wil je het liefst je hele tuin vernieuwen? Daar gaan wij je mee helpen. Het upgraden van je tuin is een grote investering, maar het zeker waard. Het geeft je tuin een nieuwe sfeer en nieuwe look en je zult het gevoel ervaren alsof je op een andere plek woont. Lees in dit artikel alle tips en trucs waarmee je in een mum van tijd een volledige tuin make-over maakt.

Groot denken

Als je een tuin make-over goed wilt aanpakken, moet je groot denken. Misschien is het niet allemaal mogelijk, maar als je het grootst aan wilt pakken, moet je ook groot denken. Maak allereerst op papier een lijstje met wat je allemaal wilt. Vervolgens kun je uittekenen en meten of het daadwerkelijk in de tuin past en waar je alles wilt hebben. Aan de hand hiervan is het tijd om een lijst te maken met wat je allemaal moet kopen en of het binnen je budget past.

Steigerhout

Een trend die niet meer weg te denken is, is steigerhout. Wanneer je voor meubelen kiest van steigerhout oogt het meteen chique. En een ander groot voordeel aan steigerhout is dat je hier ook zelf meubelen van kunt maken. Dit scheelt weer voor je budget, waardoor je meer uit kunt geven aan de accessoires.

Jacuzzi

Een echte tuin make-over bevat natuurlijk ook een jacuzzi. Een heerlijk bubbelbad in je eigen tuin, wie wilt dat nou niet. Je kunt het bijvoorbeeld in een middelpunt zetten, zodat het extra opvalt. Zorg voor verlichting en een gezellige zithoek erbij en je bent er helemaal klaar voor om de leukste tuinfeestjes te geven.