Home / Buitenkeuken steigerhout / Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Een buitenkeuken kan op diverse plaatsen wenselijk zijn. In de tuin van uw woning, bij uw vakantiewoning, stacaravan, in horeca gelegenheden. Zomeravonden krijgen een extra nuance als zelfs de keuken buiten is. Een vaste barbecue buiten is tevens mogelijk. In de tuin van uw huis, van uw restaurant of hotel, de gasten zullen er allemaal veel plezier van beleven! Een buitenkeuken op een camping kan ook aanbevelenswaardig zijn, het voegt een extra dimensie toe. Het is tevens gezellig, buiten koken. Barbecuen, (zelf gevangen) vis grillen, groentes roerbakken, het geeft hoe dan ook sfeer.

Als u uw buitenkeuken nog sfeervoller wilt maken en met materiaal dat perfect aansluit op de natuur, milieuvriendelijk is, is steigerhout zonder twijfel de allerbeste optie. Steigerhout kan feitelijk alles aan, intensief gebruik, gewicht, regen, wind, zon en voorwerpen die eventueel schade kunnen veroorzaken, maar niet bij het behandelde steigerhout!

Zeker als het steigerhout met een massieve dikte van een diameter van 33mmx200mm van naaldhout is, eventueel van vurenhout, dan zult u en wellicht vele anderen er jaren plezier van hebben. De originele buitenkant die de kern van het hout toont, sluit naadloos aan op de natuur. Juist daarom is dit hout uitermate geschikt. Het voegt zelfs een dimensie toe aan uw tuin, terras of plaats die u in gedachten heeft.

Buiten zijn is gezond voor iedereen en daarom is het een goed idee om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op een mooie voorjaars- of zomerdag hoeft niet onderbroken te worden door het koken, u kunt lekker buiten blijven! Zelfs in de nazomer kan het plezier geven, de buitenkeuken. Zeker met een barbecue zorgt het meteen voor warmte.

Buitenkeuken

U kunt zelf ideeën hebben over het ontwerp, maar tevens kunt u daarvoor bij ons aankloppen. De keuken kan uiteraard buiten zijn, maar tevens op wielen, zodat deze in de schuur, garage of tuinhuis kan worden gestald tijdens de winter. Of gewoon onder een afdak bij of naast het huis of camping.

Steigerhout kan netjes op maat worden gezaagd, zonder dat de robuuste buitenkant verandert, integendeel, het blijft keurig bewaard. Het kan met speciale beits worden behandeld, dit kan gewoon met kwast of roller, zodat de vochtbalans bewaard blijft.

Hoewel steigerhout wel gevoelig is voor vocht, het wordt wel opgenomen, is het daarentegen weer vlug droog. Steigerhout moet wel ruimte hebben aan de onderkant zodat vocht er niet in kan trekken en de vochtbalans goed blijft.

Een kleur voor de steigerhouten keuken is tevens mogelijk, door middel van de daarvoor geschikte beits.

Ga daarom goed beslagen ten ijs, laat u informeren door ons deskundige personeel. Wij denken uiteraard tevens mee met het ontwerp. Steigerhout is in alle opzichten betrouwbaar en geschikt voor een mooie en zeer sterke buitenkeuken, helemaal naar wens. Kastjes en deurtjes zoals u het wilt. Daarom is het eigenlijk noodzakelijk om eerst de gril, barbecue en/of fornuis aan te schaffen, zodat bekend is hoe de ombouw moet worden. Poten en wielen, het is allemaal mogelijk.

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, zodat u alle tips goed kunt lezen!