Home / Uncategorized / Hou Houd je je Huis Inbraakvrij

Hou Houd je je Huis Inbraakvrij

We leven inderdaad in gevaarlijke tijden

Maak geen deel uit van de misdrijf statistieken door het volgende slachtoffer te zijn. Je kan criminelen voor zijn. En zo kan je jezelf, je familie en je eigendom veilig houden en beschermen tegen hun misdrijven.

Beveiliging in je huis

Als je denkt dat je door je deuren ’s nachts op slot te houden, je al veilig bent tegen dieven en andere criminelen die jou en je eigendom schade willen berokkenen, bent je fout. Helemaal fout.

Om er zeker van te zijn dat je beveiligingsplan efficiënt is, moet je rekening houden met de perimeter van je huis en de zones er rond.

Je wil dat je huis er als een fort uitziet, of toch door de ogen van een inbreker. Je wilt niet dat criminelen denken dat je huis een gemakkelijk doelwit is voor hen.

Trim die boom

Een open voortuin behouden is een goede manier om dit uit te proberen. Vermijd struiken of grote overgroeide bomen die gebruikt kunnen worden door criminelen om zich ’s nachts te verstoppen. Dus als je landschap veel weelderige planten heeft, is het best om ze laag en getrimd te houden. Grote overgroeide bomen worden ook niet aangeraden omdat ze niet alleen dekking geven voor de criminelen, inbrekers kunnen ze ook gebruiken om op de tweede verdieping of het balkon te klimmen. Houd bomen ook goed gesnoeid.

Ruim je tuin op

Rommel in de tuin ziet er niet alleen slordig uit, maar je kan ook gereedschap achterlaten dat later door criminelen gebruikt kan worden om in je huis in te breken. Voorbeelden hiervan zijn ladders die de inbrekers kunnen gebruiken om naar hogere verdiepingen te gaan, koevoeten of voorhamers die ze kunnen gebruiken om deuren te openen of ramen te breken (of je hoofd in te slaan!). Inbrekers zullen deze artikelen meestal niet meebrengen dus maak het hen niet gemakkelijker door ze te laten rondslingeren.

Licht, licht, licht

Een huis met veel donkere hoeken is een open uitnodiging voor inbrekers om er een kijkje te gaan nemen. Als ze andere zwakke zones in de beveiliging van je huis vinden, zullen ze aanvallen. Het is dus beter dat je genoeg licht hebt in en rond je huis. Zorg ervoor dat je eigendom geen enkele donkere hoek heeft waar criminelen zich in kunnen verstoppen. Beveiligingscamera’s kunnen ook gebruikt worden voor betere beveiliging.


Als je je huis veiliger wil maken, contacteer een slotenmaker voor bijstand!

Voor dringende slotenmaker diensten, contacteer De slotenmaker 24 in Bergen op Zoom